‘Vaarwel tegen mijn thuisbasis(z)’

Nathan Veersma stroomt uit naar een fulltimebaan

 

Nathan Veersma (19) zegt gedag tegen Leer-werk en trainingscentrum De Basisz. Hij is al sinds oktober 2020 bij ons leerbedrijf te vinden.  Nathan is na zijn traject bij De Basisz klaar voor de volgende stap! Hij kreeg een proefplaatsing bij KFC in Harderwijk aangeboden, liet zien wat hij in zijn mars had en…afgelopen week kreeg Nathan een fulltime contract! Tijd voor hem om te vertrekken en zijn vleugels uit te slaan. 

‘Vanaf dag één voelde ik mij al helemaal thuis bij De Basisz. Ik werd warm ontvangen en het harde werken was een fijne afleiding, na een niet zo’n leuke tijd op school. De kringloopwinkel voelde voor mij als een vangnet en een thuisbasis. De Basisz heeft mij helemaal klaargestoomd voor de volgende stap: de KFC in Harderwijk. Ik ga mijn collega’s héél erg missen! Ik heb hier absoluut een fijne tijd gehad’, verkondigt Nathan tevreden.

Nathan heeft altijd fijn kunnen samenwerken met iedereen, in het bijzonder met Theo en Herman. Met Theo heeft hij veel bezorg- en stortritten verricht. ’Het deed mij goed om alles op te halen en netjes in te laden. De tevreden gezichten van de klanten geven veel voldoening’, vertelt Nathan enthousiast. Hij vond de ritten fantastisch, omdat het zijn droom is om uiteindelijk buschauffeur te worden. Door De Basisz kon hij al een beetje proeven van de logistieke sector. Daarnaast heeft Nathan veel geleerd van zijn andere collega’s en Theo: hij heeft bij de inname veel productkennis opgedaan en hij kan fietsen uit elkaar halen met zijn ogen dicht!

Als de medewerkers Nathan zouden moeten omschrijven, is ‘positief’ het eerste wat er in hen opkomt. Bovendien is Nathan zorgvuldig en een harde werker. Hij vindt het belangrijk om iedereen tevreden en blij te maken. Daarnaast komen de woorden spontaan, gevoel voor humor en gevoelsmens ook véél naar voren. ‘Nathan weet wel hoe hij sfeer kan creëren; hij maakt van iedere dag een feestje!’, vertelt zijn collega Nermien met een grote glimlach. We wensen Nathan héél veel succes bij de KFC en in het najagen van zijn dromen. En we zijn het allemaal over één ding eens: die Nathan Veersma komt er wel!

Door Roxi Grotenhuis
© Eigen beelden